Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Прикарпатська сноубордистка виборола 3 медалі в Австрії

Прикарпатська сноубордистка виборола 3 медалі в Австрії

Спортсменка Елеонора Павлюк, в складі української команди, двічі фінішувала у топ-5 Чемпіонату Світу зі сноубордингу в Австрії.

Повідомляє Інформатор, покликаючись на Ski Federation of Ukraine.

На чемпіонаті Павлюк посіла перше, друге та третє місця. Також рубіж кваліфікації пройшли Нестор Білоус – 13 і 15 позиції та Михайло Кабалюк –  14 і 16 місця. Спортсмени змагалися в паралельному слаломі й паралельному слаломі-гіганті, повідомляє Ski Federation of Ukraine.

Старший тренер збірної команди України зі сноубордингу Семен Скубенич розповів, що спортсмени були налаштовані дуже оптимістично, на те це і є чемпіонат світу.

“Відчувається інша, відмінна від пересічних стартів атмосфера. Змагання такого рівня завжди приносять сюрпризи й новий досвід як для спортсменів, так і для тренера. Загалом висновки зроблені. Цей ЧС дав можливість зрозуміти, над чим потрібно працювати далі. Здебільшого це психологічні питання, які потребують обов’язкової уваги й вирішення. У технічному плані за цей сезон вдалося змінити їзду в кращий бік, тому далі – більше”, – сказав Скубенич.

Пишаємось нашими спортсменками та спортсменами, зокрема, з Прикарпаття!  Вдалих вам спусків, стійкості на поворотах та безпечних фінішів!

Читати також: Юні прикарпатські спортсмени вибороли призові місця на чемпіонаті з таеквон-до

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору