Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

На Прикарпатті повідомили про підозру зрадникам з л/днр

На Прикарпатті повідомили про підозру зрадникам з л/днр

Франківські прокурори повідомили про підозру двом зрадникам, учасникам незаконних збройних формувань “л/днр”, які воювали проти ЗСУ.

Повідомляє Інформатор, покликаючись на Івано-Франківську обласну прокуратуру.

Слідчі встановили, що житель Луганщини у 2014 році добровільно вступив на військову службу до підрозділу незаконного збройного формування так званої “народної міліції днр”, який в 2015 році був перейменований в “5-ту окрему мотострілецьку Донецьку бригаду імені О. Захарченко першого армійського корпусу народної міліції днр”.

За повідомленням прокуратури, під час перебування на на посаді військовослужбовця вч № 08805, один зрадник, сприяв проведенню терористичної діяльності проти України, а також брав участь у бойових діях проти українських військових. За ці “подвиги” він отримував нагороди від рф.

Також один з підозрюваний забезпечував охорону лідерів так званої “днр”.

Ще одна підозрювана учасниця терористичної організації так званої “лнр”. У жовтні 2014 року вона зайняла посаду начальника топогеодезичної служби штабу бригади в так званій “10-й окремій артилерійській бригаді 2-го армійського корпусу народної міліції лнр”.

За час обіймання посади в окупаційних органах влади підозрювана надавала незаконним збройним формуванням допомогу у забезпеченні ведення бойових дій проти Збройних сил України.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору