Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Дощ з грозами: погода у Франківську 3 квітня

Дощ, місцями грози: погода у Франківську 3 квітня

Синоптики попереджають прикарпатців про хмарну з проясненнями погоду, невеликий короткочасний дощ та, впродовж дня, можливі й грози.

Повідомляє Інформатор, покликаючись на Івано-Франківський обласний центр з гідрометеорології.

Прогнозують західний вітер 7-12 м/с, з поривами – 15-20 м/с.

Температуру повітря по місту матимемо вночі 6-8⁰ тепла, вдень 14-16⁰ тепла. По області матимемо вночі 3-8⁰ тепла, вдень 11-16⁰ тепла.

У високогір’ї Карпат – вночі 1-6⁰ тепла, вдень 5-10⁰ тепла.

Рятувальники попереджають про посилення західного вітру 15-20 м/с. Також повідомляють, що у зв’язку з можливими значними опадами, впродовж 2-3 квітня на річках басейнів Дністра та Сяну (Львівська, Івано-Франківська обл.) можливе підвищення рівнів води на 0,2-0,8 м над поточними відмітками. Проте, попередньо, без негативних наслідків.

Прикарпатські енергетики попереджають про можливі аварійні знеструмлення внаслідок посилення вітру. Як наслідок – можливі падіння дерев і гілок на лінії електропередачі та, як наслідок, аварійні вимкнення електроенергії.

Якщо ви стали свідком обірваного проводу, перш за все, відійдіть від нього “гусячим” кроком на відстань від 8 метрів та повідомте про проблему кол-центр АТ “Прикарпаттяобленерго” за номером: 0 800 50 40 20.

Читати також: Куди піти у Франківську 3 квітня?

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору