Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

За місяць понад 30 звернень: у Франківську продовжують реалізовувати проєкт “Помічник сім’ї захисника”

На базі комунального закладу “Дім воїна”в Івано-Франківську продовжується реалізація проєкту  “Помічник сім’ї захисника”. За місяць вдається допомогти понад 30 родинам.

Розповідає Інформатор. 

Третій місяць, створений сервіс “Помічник сім’ї захисника”, допомагає вирішувати побутові проблеми для родин, військовослужбовців.

“Ідея виникла від того, що я є колишнім військовим і коли я, перебував на війні, моя дружина стикалася з такими побутовими труднощами, як зламався вимикач, заміна труби. Відповідно вона сама не могла цього зробити, їй доводилося просити друзів, або шукати майстра. Тому на фоні цього всього, виникла така ідея”, – розповів голова комунального закладу, Микола Крошний.

В комунальному закладі зазначили, що після старту проєкту, майстер надав допомогу більше ніж 75 родинам, які потребували незначних ремонтних робіт.

“Попередньо, перед стартом проєкту, ми знайшли людину, яка буде все робити, склали прайс послуг, який майстер може виконувати якісно та запустили проєкт “Помічник сім’ї захисника”, за місяць роботи майстер допомагає понад 30 сім’ям”, – зазначив голова комунального закладу.

Послугою від “Дому воїна” можуть скористатися сім’ї військових, які перебувають в зоні бойових дій, а також сім’ї загиблих військових. Послуги за програмою є безкоштовними.

Читайте також: Які виплати на Прикарпатті можуть отримати військові та їхні родини

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору