Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Франківчани просять владу прибрати смітники: дедлайн 20 квітня

У соцмережі фейсбук франківці опублікували допис-прохання до міської влади прибрати смітники на двох вулицях міста. Люди скаржаться, що не можливо пройти.

Повідомляє Інформатор 

У дописі зазначається, що впродовж кількох місяців мешканці вулиць Федьковича та Горбачевського, просять Михайла Смушака та Руслана Марцінківа усунути перешкоду, у вигляді смітникових контейнерів з проїжджої частини дороги, але схоже на те, що влада досі не почула містян.

Фото звернення мешканців

“А тепер не пройти не проїхати, щодня спостерігаємо за аварійними ситуаціями, що виникають через ці перешкоди на дорозі. Ми не хочемо, щоб в один прекрасний день сталося лихо на цій дорозі, тому якщо відповідальні особи не візьмуться за усунення перешкоди, то мешканці самостійно заберуть ці смітники з проїжджої частини дороги, захід заплановано на 19-20 квітня. Надіємося на ваше розуміння Mykhailo Smuhak та Руслан Марцінків”, – зазначається у дописі.

Інформатор звернувся за коментарем до Михайла Смушака щодо цієї ситуації.

Він сказав, що територію біля зданого в експлуатацію будинку має облагородити будівельна компанія. Облаштування контейнерного майданчика входить у їхні обовʼязки.

Ми звернулись за розгорненим коментарем до будівельної компанії, опублікуємо його найближчим часом

Христя П’ятнюк, Лілія Оленюк

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору