Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Що віщують зорі франківцям: гороскоп на 13 квітня

Він підійде усім незалежно, чи вірите ви в астрологію, чи ні. Знайдіть свій зодіак та дізнайтесь, що вам потрібно зробити сьогодні. Далі наша постійна рубрика “помічний гороскоп” для франківців. 

Повідомляє Інформатор.

Овен: Суботній ранок краще почати з пробіжки біля озера, відтискань чи декількох кілометрів на велосипеді. “Зорі” віщуються вам спортивний день.

Телець: Оскільки Великдень вже не за горами, тож для вас доля сьогодні підготувала домашні справи. Завдання № 1: попрати фіранки та помити вікна. Інформатор бажає вам успіхів.

Близнюки: Для вас зорі підготували можливість відірватись на повну, адже сьогодні Всесвітній день рок-н-ролу. Вмикайте гучніше свій улюблений трек і гайда танцювати!

Рак: Ракам треба зосередитись на допомозі ЗСУ. Саме час зробити донат на підтримку військових. До слова, додаємо тут актуальний збір франківського стендап-клубу на РЕБи. Зорі закликають закинути туди гривню.

Лев: Проведіть час з рідними сьогодні. До слова, ми підкажемо, куди піти й де відпочити у нашій постійній рубриці “Афіша“. Там ви знайдете актуальні пропозиції на цю суботу.

Діва: Вам небесні сили рекомендують вирушити в Карпати. Саме туди й ні деінде. Дихайте свіжим повітрям, відпочивайте, медитуйте серед лісу.

Терези: Деякі знаки сьогодні відпочивають, а ось вас зорі закликають долучитись до волонтерства. До прикладу, можна відвідати “Дім Сірка”. Там навас чекають тваринки, яким дуже не вистачає тепла та уваги. Узгодити час можна за телефоном 097 827 9872. До слова, не забудьте гостинці для хвостатих.

Скорпіон: Вас теж всесвіт спонукає до активної діяльності сьогодні. Можете організувати суботник біля будинку, зібрати сусідів та ще й висадити дерева. Ваша здібність запалювати людей на дії може дуже знадобитися.

Стрілець: Зорі віщують вам день за книжками. План такий: берете смаколики, плед, дорогу людину, тваринку (якщо маєте), книжку улюбленого автора та гайда до озера на суботній пікнік. Інтуїція підказує, що це принесе вам тільки задоволення.

Козеріг: Сьогодні зірки на небосхилі напророкували вам творчу суботу. А все не просто так, адже така стрімка та тепла весна дійсно надихає звернутися до мистецтва.

Водолій: Ваш гороскоп подібний, як у Раків. Час донатити! Почніть свій день з кави та 50 гривень у Фонд UAnimals.

Риби: Попіклуйтеся про своє здоров’я. Інформатор рекомендує пройти повний чекап, щоб запобігти захворюванням. Це дружня порада, оскільки навесні хронічні хвороби можуть загострюватись. Тому знайдіть спокій у турботі про себе.

На цьому все, Інформатор розтлумачив зорі для вас. Дослухатися чи ні до наших порад – вибір за вами, та все ж радимо з користю провести цю суботу. Хороших вам вихідних!

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору