Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Instagram локації для весняних фото | парк Шевченка

Все так швидко зазеленіло та заквітло, а в соцмережах ще досі фото із зимовими пейзажами? Інформатор пропонує це змінити й зібрав перелік локацій в парку Шевченка, де можна зробити знімки, до прикладу, з магноліями. 

Розповідає і показує Інформатор.

Перша локація – це алея з магноліями. Радимо поспішити, бо квіти вже почали обсипатися. На цій точці можна знайти 5-6 різних кольорів магнолій.

Хоча заквітчані дерева негусто, але зробити портрет з квітами вам вдасться. Знайти цю локацію вам допоможе скрін з Google maps нижче.

Алея з магноліями знаходиться поруч з парком атракціонів та позаду ресторану “Franciszek Romaszkan”.

Далі в нас локація з альтанкою в японському стилі. Фото з правильним ракурсом може навіть ввести друзів та знайомих в оману, що ви вирушили в подорож до «країни Сонця, що сходить».

Знайти її можна на карті за точкою “Відчувай”.

Зберігайте собі до “Ваших місць” у Google maps.

Популярна завжди локація для фотосесій, та все ж вам нагадаємо, що тут можна зробити цікаві знімки. До прикладу, сісти на доріжку містка, а камеру опустити на рівень очей і додати простору згори.

Це чи не найвідоміша локація, тому детально місце не вказуємо. Ви побачите міст здалеку.

Цікава точка для фотосесії, оскільки тут пологий берег до озера, а також стоять ці красені. Можна “погратися” зі світлом та додати містицизму фотографіям, наприклад, відображенням у воді.

Знайти локацію можна за цим скріном.

Проте не обмежуйте себе нашими рекомендаціями, оскільки парк заквітчаний “з ніг до голови”.

Також на озерця повернулись лебеді, їх ви теж можете “зловити” камерою І ТІЛЬКИ КАМЕРОЮ! До слова, птахів заборонено годувати, тим паче хлібом. Будьте відповідальними!

Отож Інформатор радить вам сьогодні відпочити на природі, адже погода буде сприятливою. Детальніше в нашому матеріалі “Майже літо, проте буде вітряно: погода на 14 квітня від Інформатора”.

А ось на вечір неділі ми пропонуємо вам декілька подій, які ви можете знайти тут.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору