Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Вдарив жінку: прикарпатця зобов’язали сплатити понад 25 тисяч гривень штрафу

Вдарив жінку: прикарпатця зобов'язали сплатити понад 25 тис грн штрафу

Мешканець Яремче дав ляпаса жінці та був засуджений за це міським судом. Він має сплатити 25500 гривень штрафу. Спроба звернутися до апеляційного суду виявилась невдалою.

Повідомляє Інформатор, покликаючись на Івано-Франківський апеляційний суд.

Ситуація сталась ще 24 березня 2022 року. В Яремче чоловік порушив громадський порядок та посварився з містянкою, вживаючи нецензурні слова. На зауваження не реагував, а навпаки продовжив конфлікт ляпасом жінці. Наслідок у потерпілої – синець на обличчі та набряк, які належать до легких тілесних ушкоджень.

“В апеляційній скарзі обвинувачений оспорив (ред. заперечив)  суворість призначеного покарання. Вважає, що суд не визнав наявні пом’якшуючі обставини. Заслухавши доповідь судді, перевіривши матеріали кримінального провадження, обговоривши доводи апеляційної скарги, колегія суддів більшістю голосів вважає, що апеляційна скарга обвинуваченого не підлягає задоволенню з наступних підстав”, – зазначили на сторінці суду. 

У апеляційній скарзі обвинувачений не визнає суворість призначеного покарання. Вважає, що суд не врахував наявні обставини, що пом’якшують покарання. Однак колегія суддів залишилась непохитною – апеляційна скарга обвинуваченого не підлягає задоволенню.

Читати також: Видавали себе за військових та виманювали кошти. На Прикарпатті судитимуть злочинну групу

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору