Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Близнюкам футбол, а стрільцям гроші | Гороскоп на 14 квітня

Терези на виставу, овени на молитву. Гороскоп на 14 квітня

Здавна майже кожен прикарпатець орієнтувався за зорями, шукаючи шлях. Сьогодні ж ми маємо Google maps, проте потреба у підказках з небес для багатьох залишилась.  Хтось вірить в астрологію, хтось ні, але наш помічний гороскоп точно зайвим не буде.

Повідомляє Інформатор 

Овен: Вам потрібно сьогодні находити з десяток кілометрів, а заодно подивитеся, чи зацвіли ще якісь квіти у “Сквері воїнів Прикарпаття”, що організували місцеві мешканці на озері біля тенісних кортів.

Телець: Сьогодні треба як ніколи розслабитися, тому зорі вам “віщують” пікнік на свіжому повітрі.

Близнюки: Оскільки сьогодні день воротаря, то вам слід пограти у футбол! Або хоча б стати глядачем гри.

Рак: Після важкого робочого тижня дозвольте собі поспати трішки довше, але не забудьте, одразу після міцного сну, подякувати нашим захисникам за таку можливість. Зробити це можна за посиланням. 

Лев: Вам піднебесся рекомендує вирушити у мандрівку під пісню Володимира Івасюка “Я піду в далекі гори”. Як бачите, в тексті вже є підказка, куди саме вирушати.

Діва: Поснідайте поживно. Ваш шлунок вам віддячить. Можете приготувати пісні, але дуже смачні гуцульські вареники. Ділимося з вами рецептиком. 

Терези: Підіть на виставу, або в кіно. Це допоможе вам знайти натхнення. Можете обрати з цього переліку. 

Скорпіон: Відірвіться від екрана на хвилинку, зробіть гімнастику для очей, і ви почуватимете себе краще. 

Стрілець: Зорі вам віщують збагачення дуже-дуже скоро. От можливо і вже завтра, бо час авансу. Приготуйтеся до грошового потоку.

Козеріг: Зорі нагадують вам про дедлайни, тож сьогодні варто довше попрацювати. Як ми вас розуміємо, хоча й не Козероги.

Володій: Для вас, як і для Близнюків, зорі підготували нагадування, що стосується вашого здоров’я, тому запишіться на обстеження. За цим посиланням можна безплатно зробити деякі аналізи, тому мерщій дізнавайтеся, де саме.

Риби: Сьогодні найкращий день, щоб залагодити всі конфлікти. Перепросіть у тих, кого образили, та запропонуйте сходити на каву. Повірте кава завжди допомагає.

Пам’ятайте, щоб не віщували зорі, а ваш добробут та ментальне здоров’я залежить тільки від вас. Тож бережіть себе, вірте в Україну та у наших захисників.

Читайте також: Що відбувалося в Івано-Франківську 12 квітня або як граф ледь не випав з вікна

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору