Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Оновлено: конфлікт з водієм тролейбуса у Франківську та кайданки від поліції | чоловік виявився нетверезим та під наркотиками

Сьогодні франківці стали свідками затримання хлопця на Стометрівці.  Очевидці стверджують, що він докучав людям та відбирав у них їжу. Наша редакторка теж стала свідком конфлікту водія тролейбуса з тим же парубком. 

Повідомляє Інформатор.

Численні відео з цим чоловіком розлетілось у соцмережах. Він бігав по Стометрівці, наче як чіплявся до людей та галасував. На кадрах бачимо, що поліцейські намагались зловити парубка, а потім все ж скрутили його.

Близько 19 години вечора редакторка Дарія Нагорна бачила, як цього ж чоловіка виштовхали з тролейбуса на вулиці Незалежності. Зробив це власне водій транспорту, бо між ними сталась словесна суперечка. Шибайголова начебто обматюкав  керманича транспорту.

Інформатор звернувся до пресслужби поліції щодо цієї ситуації. Наразі невідомо чи понесе якесь покарання чоловік за свої дії.

Інформація оновлюється.

Оновлено! Як повідомив керівник сектору комунікації ГУНП Андрій Яцків, до пішого патруля поліції звернулись містяни через невідомого, який зачіпався до людей, виривав їжу та поводив себе неадекватно.

На прохання поліцейських вгамуватися чоловік не зреагував, тому правоохоронці його затримали.

У лікарні, куди доставили бешкетника, медики перевірили його на алкогольне та наркотичне сп’яніння  і в обох випадках результат виявився позитивним. На чоловіка правоохоронці склали адміністративні протоколи за ст.173, ст.178 та ст. 185 КУпАП.

Дякуємо ГУ НП за швидку реакцію та оперативну відповідь!

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору