Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Франківцям від зірок: гороскоп на 16 квітня

Франківцям від зірок: гороскоп на 16 квітня

Інколи хочеться побачити якийсь знак, як краще вчинити, або ж який вибір зробити. Івано-Франківськ хоч і релігійне місто, але астрологічні прогнози користуються попитом.

Інформатор розповідає про гороскоп на 16 квітня.

Овен: Вже сьогодні для Овнів можуть виникнути непередбачені ситуації, які потребують швидкого реагування. Будьте готові до змін і залишайтеся гнучкими. Вам може знадобитися зосередитися на власних потребах і вирішенні особистих питань. Найкраще зосередитись вийде під час прогулянки у парку Шевченка.

Телець: Цього дня ви можете відчувати бажання виходити за межі звичайних рутинних справ і випробувати щось нове. Тому зранку замість кави, дорогою на роботу, оберіть лимонад чи чай.

Близнюки: Сьогодні ви зможете відчувати бажання спілкуватися та обмінюватися ідеями з іншими. А Інформатор підготував підбірку подій на найближчі дні.

Рак: Ракам сьогодні може бути корисно зосередитися на особистому зростанні і розвитку. Приділіть увагу своїм емоціям і потребам. Займіться практиками самопізнання і саморефлексії, це допоможе вам краще зрозуміти себе. Зосереджуватись стоячи у ранкових заторах в Пасічній важко, але спробувати варто.

Лев: Леви можуть відчувати бажання бути у центрі уваги і викликати зацікавленість оточуючих. Використовуйте свою харизму і енергію для досягнення своїх цілей і для фото на фоні ратуші!

Діва: Сьогодні дівам може знадобитися більше часу для досягнення внутрішньої гармонії. Відвідайте місця, де ви можете знайти спокій і тишу. Зайнятись медитацією або духовними практиками, які допоможуть вам зосередитися на внутрішніх потребах можна біля міського озера, під шум води.

Терези: Терезам може знадобитися більше енергії для досягнення поставлених цілей. Зосередьтеся на своїх амбіціях і зробіть кроки для їх втілення. Будьте рішучими і не забудьте парасольку.

Скорпіон: Скорпіони можуть відчувати потребу побути наодинці з собою, в глибоких роздумах. Дайте собі час для внутрішнього росту. А ми вже розповідали де у Франківську можна атмосферно та з користю провести час.

Стрілець: Бажання розширити свої горизонти і вивчати нові галузі. Відкрийте для себе нові можливості і не бійтеся виходити за межі звичайного. Ваша пригодницька душа може привести вас до цікавих відкриттів.

Якщо ж вас, незалежно від знаку зодіаку, є бажання вивчати нові сфери – то ми писали про програму Хабу жіночого підприємництва U&WE Hub.

Козеріг: Потреба в стабільності і практичних рішеннях сьогодні буде з вами. Будьте організованими і відповідальними. І не забудьте задонати на ЗСУ – це запорука хорошого дня!

Водолій: Водолії можуть відчувати бажання спілкуватися з друзями і обмінюватися ідеями. Знайдіть час для зустрічі з друзями щоб послухати вуличних музикантів, або зробити фото під франківською сакурою.

Риби: Риби можуть відчувати бажання віддати себе служінню і допомозі іншим. Інформатор нагадує, що у Франківську є волонтерські організації та благодійні фонди, де Ваша допомога буде важливою!

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору