Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

П’яний романтик намагався вкрасти 2 флакони туалетної води: вирок Надвірнянського суду

Надвірнянський районний суд виніс вирок раніше судимому злодію, який поцупив парфуми у місцевому мас-маркеті. Найцікавіше в цій справі – причина крадіжки. Читайте у статті.

Повідомляє Інформатор.

Як зазначено у судовому реєстрі, інцидент трапився 14 грудня 2023 року. Уродженець села Красносілка Комінтернівського району Одеської області вчинив крадіжку у місцевому торговельному залі, магазину “PROSTOR”.

Чоловік будучи, у нетверезому стані, помітив на виставкових стелажах флакон чоловічої туалетної води «DOLCE &GABBANA POUR НОММЕ» об’ємом 125 мл та тестер «LA RIVE CABANA» об’ємом 90 мл. Злодій заховав парфуми у кишені своєї куртки та намагався покинути приміщення магазину. Однак через магнітну рамку при виході, не зміг довести злочинні дії до кінця.

У суді обвинувачений визнав свою вину та розповів, що поцупив парфуми для дівчини, але навіть не здогадувався, що по факту краде чоловічі парфуми.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15- ч. 4 ст. 185 КК України та призначив покарання із застосуванням ч. 1 ст. 69 КК України у виді одного року та шести місяців позбавлення волі.

Головне фото згенеровано ШІ.

Читайте також: “Здай кров, врятуй життя”: Надвірнянців запрошують долучитись до Дня донора

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору