Івано-Франківськ До сайту

Тельцям на пошуки скарбів, Рибам на фотосесію. Гороскоп на 17 квітня

На тлі останніх погодних змін більшість прикарпатців відчувають вплив магнітних бур. Хтось намагається самотужки з цим розібратися, хтось звертається до астрології, ми ж вирішили також підготували для вас помічний гороскоп, який стане у пригоді при будь-якій погоді.

Повідомляє Інформатор 

Овен: Сьогодні зорі  рекомендують вам зустрітися з друзями, випити чашку ароматного еспресо, адже 17 квітня у світі відзначають міжнародний день кави.

Телець: Хоч погода й дощова, але вам варто змінити середовище. Можете завітати у туристичне Яремче, походити “Скелями Довбуша” та пошукати його скарби. А зорієнтуватися вам допоможе наш матеріал про те, як місто виглядало колись.

Близнюки: Можете скласти компанію Тельцям та разом пошукати скарби Довбуша.

Рак: Сьогодні саме час подумати про свої фінанси, можливо, навіть про зміну роботи для фінансового добробуту. Якщо раптом надумаєте змінити сферу діяльності, то загляньте у цей перелік актуальних вакансій. Може саме тут є робота вашої мрії.

Лев: Покажіть всю свою силу та закиньте на цей збір більше донатів, ніж зазвичай. Нашим захисникам дуже потрібне авто, тож допоможімо їм разом!

Діва: Забудьте про всі негаразди та одразу після настання сонячної погоди відвідайте Надвірну. До речі, там є кілька цікавих локацій, де можна зіграти пляжний волейбол.

Терези: Зорі дозволяють вам сьогодні побайдикувати, але робіть це з користю. Подивіться мультфільм та пориньте в дитинство.

Скорпіон: Сьогодні вам важливо зайнятися медитацією.

Стрілець: Сьогодні зорі дозволяють вам бути ким завгодно, навіть мером міста, тому може поїхати на інспекцію до “Чубі-Буму” та перевірити, чи засипали щебенем болото, яке нещодавно там утворилося. Про це ми писали тут.

Козеріг: Всі знають, що ви дуже працьовиті та наполегливі, цей день не виняток. Проявіть себе на всі 100 відсотків.

Водолій: Цей день однозначно ваш. Тому можете використовувати його сповна. Можете, пританцьовуючи, поскладати одяг в шафі, помити посуд, помити вікна.

Риби: Внесіть яскравих барв у цей похмурий день. Вам це під силу! Організуйте собі фотосесію у парку Шевченка. Не бійтеся промокнути, бо фото будуть ще атмосфернішими та магічними. Тут ділимося топ локаціями для весняної фотосесії.

Щоб не віщували зорі, якою б не була погода, пам’ятайте, що ваш настрій цілком і повністю залежить від вас. Тож бережіть себе, одягайтеся тепліше та читайте Інформатор.

Христина П’ятнюк

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87