Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Оновлено. “Вічне болото” – куди франківці запрошують мера на інспекцію

Просять Марцінківа проінспектувати. Неподалік міського озера у Франківську утворилося болото

У соцмережі фейсбук опублікували фото утвореного болота неподалік міського озера у Франківську. Люди скаржаться, що немає проходу через розмиту дорогу. 

Повідомляє Інформатор 

У дописі франківці звертаються до міського голови з проханням проінспектувати захід до міського озера зі сторони Чубі-Бум, адже там з настанням дощової погоди утворюється багнюка, яка заважає людям пересуватися.

Автор фото – Наталія Даценко.

Також у дописі зазначають, що нещодавно багно засипали щебенем, однак нічого не змінилося. Проходу в дощову погоду як не було, так і немає.

Автор фото – Наталія Даценко.

“Це болото вже стало візитною карткою Івано-Франківського озера. Вже навіть по селах нема такої багнюки на дорогах, як біля нашого окультуреного озера з сучасними біговими доріжками в самому центрі міста. Надаю фото, які були зроблені в різні пори року. Роки йдуть, пори року міняються , мери міста міняються (деякі навіть по два терміни були), а болото біля озера не міняється, воно вічне”, – йдеться у дописі.

Ми звернулися за коментарем до міської влади. Відповідь надав Михайло Смушак:

“Та стежка про яку йде мова вона перебуває у приватній власності. Ще задовго до нинішньої каденції влади. Знаємо, що власник десь підсипає ту доріжку, але якщо би це була наша комунальна земля, то ми давно би вже там влаштували гарний зручний тротуар, але на жаль витрачати кошти міського бюджету на приватну ділянку, ми не маємо законних підстав”.

Нижче надаємо фото, які зроблені авторкою допису, у різні пори року:

Автор всіх фото – Наталія Даценко.

Нагадаємо, нещодавно Інформатор писав, що франківці просили владу прибрати смітники на вулиці Федьковича та Горбачевського. Тоді люди теж скаржилися, що на місці встановлених смітників немає проходу та заїзду.

Натомість Михайло Смушак на наш запит щодо даної проблеми тоді відповів так:

“Територія біля зданого в експлуатацію будинку має облагородити будівельна компанія. Облаштування контейнерного майданчика входить у їхні обов’язки”. 

Крім цього ми звернулись за розгорненим коментарем до будівельної компанії, опублікуємо його найближчим часом.

Інформатор найближчим часом планує відвідати дане місце та зв’язатися з власником території. Очікуйте.

Читайте також: На Вовчинецькій поліція з ДСНС врятували жінку від самогубства

Христина П’ятнюк. 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору