Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Міський голова попросив “корисних ідіотів” не постити відео ворожих атак на Франківщину

Сьогодні, 18 квітня, під час ранкової атаки на ворожих БПЛА на нашу область, у соцмережах ширились відео руху шахедів під час повітряної тривоги.  Тому Руслан Марцінків звернувся до “корисних ідіотів” у прямому ефірі  на радіо “Західний полюс”.

Повідомляє Інформатор, покликаючись на “Західний полюс”.

Міський голова зазначив, що будь-яка інформація про рух шахедів чи ракет під час повітряної тривоги — це координація їх руху.

Як корисні ідіоти, які постять ці речі, які допомагають ворогу. Просто скільки можна говорити: “не постимо це, не виставляємо, не пишемо…”. Очікуємо ту офіційну інформацію, яка подається для того, щоб не допомагати ворогу“, – так прокоментував це Руслан Марцінків.

Нагадаємо, що сьогодні зранку франківців потривожили повітряна тривога та ворожі БПЛА в нашій області. Ціллю знову стали об’єкти інфраструктури, але, на щастя, обійшлося без жертв та влучань. Сили ППО знешкодили шахеди. На місцях падіння уламків зайнялось, проте рятувальники та відповідні служби вже працюють. Про це повідомила Світлана Онищук.

Інформатор вкотре нагадує, що заборонено знімати, фотографувати та повідомляти про влучання ракет чи дронів! Очікуємо тільки на підтверджену інформацію!

Читати також: Оновлено: Руслан Марцінків та Світлана Онищук прокоментували атаку дронів на Прикарпаття 18 квітня 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору