Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Підняття рівня води в річках, сніголавинна небезпека та аварійні знеструмлення: що може чекати на Прикарпаття 18 квітня

Сьогодні, 18 квітня, в Івано-Франківській області зберігається штормове попередження. Очікується дощ, сильний вітер та сніг, тому можуть статися аварійні знеструмлення. Також рятувальники наголошують про уважність в горах та біля річок. 

Повідомляє Інформатор.

Ще вчора ми писали про значне похолодання, в горах, до прикладу, взагалі випав сніг. Сьогодні в Івано-Франківську та буде до 8 градусів тепла в місті. Вітер прогнозують 15-20 метрів за секунду, у Карпатах —  до 6 градусів морозу та сніг.

У зв’язку з погіршенням погодних умов, Прикарпаттяобленерго оголосило про можливі аварійні знеструмлення. Наразі 4 громади залишилися без світла через негоду.

Повідомили про відсутність електроенергії можна на стартовій сторінці сайту під кнопкою «Вимкнення», а також у меню Viber-боту обленерго за номером особового рахунку.

Рятувальники ж попереджають про підняття рівня води в річках, зважайте на це. Зокрема в горах досі є небезпека сходженню лавин. Така ситуація спостерігатиметься протягом 18-19 квітня. Рівень небезпеки 3.

Будьте уважні протягом наступних днів, оскільки негода може завдати клопотів.

Бережіть себе!

Читати також: У Франківську весна, а на Гуцульщині – справжня зима. Фоторепортаж

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору