Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Важливо для бізнесу та промисловості! Сьогодні на Прикарпатті будуть діяти обмеження потужностей в енергосистемі

Про це щойно повідомило НЕК «Укренерго», йдеться про застосування графіків обмеження потужності для підприємств та бізнесу. Не оминуло це і Прикарпаття. Години далі. 

Повідомляє Інформатор, покликаючись на Прикарпаттяобленерго.

Причиною стали погодні умови та регулярні обстріли об’єктів інфраструктури.

Отож обмеження потужностей буде тривати з 18:00 до 22:00.

Інформації про доведення графіків для населення наразі немає

Детальніша інформація може з’явитися  пізніше на офіційних джерелах  АТ «Прикарпаттяобленерго». Слідкуйте за оновленнями в Telegram,  Viber та Facebook.

Вчора ми писали, що через похолодання в Україні зросло споживання електроенергії. В енергосистемі виник дефіцит потужності.

Також в Прикарпаттяобленерго закликали після ударів ворога по українських енергообʼєктах споживати електроенергію ощадливо. Особливо у вечірні години максимуму – вони тривають з 19:00 до 22:00.

“У цей час не вмикайте енергоємні прилади водночас, а краще перенесіть їхнє використання на інший час. Зокрема, це стосується роботи пральної машини, бойлера, пилососа, електрочайника, кондиціонера тощо”, – йдеться в повідомленні.

Інформатор закликає економити електроенергію, вимикати світло в тих кімнатах,  в яких не перебуваєте! Слідкуйте за оновленням інформації за контактами вище.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

 

Нагору