Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

На не діючому блокпості на Прикарпатті викрали понад 8 млн грн: двом зловмисникам повідомили про підозру

На не діючому блокпості на Прикарпатті викрали понад 8 млн грн: двом зловмисникам повідомили про підозру

Вчора, 17 квітня, на кордоні Івано-Франківської та Львівської областей троє чоловіків, одягнені у камуфляжну форму, на недіючому блокпості забрали у водія машини близько 8 мільйонів гривень.

Повідомляє Інформатор, покликаючись на поліцію області.

Ситуація трапилась поблизу села Фрага на Рогатинщині біля не діючого блокпоста. Там троє невідомих зупинили автомобіль Opel Astra 61-річного мешканця Калуського району та попросили, начебто, перевірити машину. З багажного відділення зловмисники відкрито заволоділи сумками з грошима. Загальна сума – понад 8 мільйонів гривень.

Причетних до кримінального правопорушення поліцейські встановили за лічені години. Йдеться про чотирьох мешканців Прикарпаття. Слідству вдалось встановити, що після вчинення злочину, фігуранти спалили камуфляжний одяг, а автомобіль, на якому пересувались, втопили в Дністрі. Після цього зловмисники переодягнулись в цивільний одяг та змінили транспортний засіб.

Правоохоронці встановили місцеперебування двох фігурантів. 30-річного та 29-річного зловмисників затримали в автомобілі, коли вони рухались околицею Івано-Франківська.

Їм уже повідомлено про підозру за ч. 5 ст. 186 Кримінального кодексу України. Йдеться про грабіж, вчинений в особливо великих розмірах або організованою групою. Суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Тепер зловмисникам загрожує до 13 років за ґратами.

Слідство триває, правоохоронці встановлюють місцеперебування ще двох фігурантів.

Оновлено

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору