Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Стрільці, час навідати батьків або друзів. Гороскоп на 20 квітня для франківців

Стрільці час навідати батьків, або друзів. Гороскоп на 20 квітня

На жаль, вчорашній та попередні ранки виявилися неспокійними для прикарпатців та багатьох українців, що неабияк впливає на фізичний та емоційний стан. Тому ми підготували для вас гороскоп. Зауважимо, що він не астрологічний, а помічний. Допоможе боротися з тривогою.

Повідомляє Інформатор 

Овен: Ваша енергія сьогодні може бути дещо нестабільною. Зосередьтеся на тому, що вам дійсно важливо, і не дозволяйте негативним думкам заволодіти вами. Знайдіть спосіб розслабитися і заспокоїти свій розум. Пропонуємо вам відвідати виставку картин, яка вас точно вразить.

Телець: Це чудовий день для відпочинку та розслаблення. Знайдіть час для спокійної прогулянки на свіжому повітрі або для занять його вашими улюбленими хобі, або читанням книги можете долучитися до мандрів Карпатами, про що це ми?. Ось тут відповідь.

Близнюки: Сьогодні зорі рекомендують вам не перевантажувати себе і не забувати робити паузи.

Рак: Ідеальний день для досліджень. Досліджень історії нашого міста. Тож пропонуємо вам не виходячи з дому дослідити історію одного музичного училища в Івано-Франківську.

Лев: Сьогодні важливо зберігати спокій і зосередитися на своєму внутрішньому спокої. Займіться медитацією, це допоможе зняти стрес і покращити свій настрій. Ви заслуговуєте на спокій і гармонію.

Діва: Це чудовий час для спілкування з друзями та близькими. Проведіть час разом з ними та насолоджуйтеся взаємністю, але не забудьте подякувати нашим захисникам за можливість проводити час з друзями. Подякувати можна за посиланням. 

Терези: Приділіть увагу своєму здоров’ю і відпочинку сьогодні, у вас є два дні на цей відпочинок. Використайте їх по максимуму.

Скорпіон: Сьогодні знайдіть час для роздумів і внутрішнього самопізнання. Можете подумати за чашечкою ароматного чаю та вашим улюбленим тістечком.

Стрілець: Зорі нагадують вам про вихідні. Тож можете поїхати за місто, до батьків, на дачу перевірити як там все. А щоб ви могли зекономити на дорозі ми підготували для вас актуальний огляд цін на пальне.

Козеріг: Можете поїхати разом зі стрільцем, а що як знадобиться допомога на городі. Ви ж такі працьовиті.

Володій: Ви дуже добрі. Якраз можете проявити свою доброту і задати кров для ЗСУ. Вона їм дуже потрібна.

Риби: Сьогодні вам потрібне невеличке фізичне навантаження. Тож можете піти в спортзал, або долучитися до загальноміської толоки. Цим самим подбаєте про природу й отримаєте фізичне навантаження.

Тож незалежно від погоди, подій у вашому житті, дбайте про себе та про Україну. Пам’ятайте, що добро завжди перемагає зло. Тож вірте тільки в ЗСУ.

Христина П’ятнюк

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору