Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Як “АльонаАвтопрігон” франківчан в “недальокасті” звинувачувала: яскравий скандал у Франківську

Сьогодні, 22 квітня, в “Optima Collection Парк Готель” стався мовний скандал. Дівчина обурилась табличці з проханням розмовляти українською та назвала це “тролінгом”. Проте ми знайшли більше. 

Повідомляє Інформатор.

У своєму Instagram дівчина виклала ряд відео, де атакувала працівницю готелі, апелюючи, на прохання розмовляти українською, цитатами з Конституції та фразами ж типу “давайте все будем фашистами“.

Скріни зі сторінки alyona_avtoprigon.official

Проте цим контент для соцмереж не завершився, адже далі “АльонаАвтопрігон” назвала франківців, які виступили на захист готелю, “недальокімі”. Вирішила, що з цим містом “все ясно” і далі пряма мова:  “Угорщина’ вокзал Європа“.

Крім того, що Інформатор вже передав всю інформацію до кіберполіції та СБУ, очікуємо, що спілкування зі слідчими органами мотивує “АльонуАвтопрігон” записати вибачення найближчим часом.

Редакція Інформатор висловлює своє захоплення стриманістю та чудовою комунікацією “Optima Collection Парк Готель” та пропонує рекламну інтеграцію на безоплатній основі на знак поваги до правильної громадянської позиції адміністрації.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору