Інформатор Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

Усмішка – це ваша візитна картка, а New Dent – партнер у догляді за нею!

Шукаєте надійну та професійну стоматологічну клініку в Івано-Франківську? Якщо так, то ласкаво просимо до New Dent. 

Клініка з 21-річною історією, де кожен клієнт може отримати професійну допомогу в догляді за ротовою порожниною. З моменту свого заснування, New Dent славиться передовим обладнанням та висококваліфікованим персоналом.

Головна цінність клініки New Dent – індивідуальний підхід до всіх пацієнтів, кожен випадок потребує особливого підходу та методу лікування. Кваліфіковані фахівці працюють з великою увагою до деталей, враховуючи потреби та побажання кожного клієнта, щоб забезпечити найкращий результат.

Ще однією важливою цінністю є постійні інновації. Клініка інвестує у навчання свого персоналу та вдосконалення обладнання, щоб забезпечити якісне лікування за найсучаснішими технологіями.

Клініка забезпечує високу якість обслуговування та точну діагностику, сучасні матеріали та дотримується високих стандартів гігієни та стерилізації.

До послуг які надає клініка, входять:

  • Цифрова рентгенографія.
  • Лазерна технологія.
  • Інтраоральні сканери.
  • Ендодонтичні мікроскопи.
  • Інноваційні матеріали для пломбування і протезування.
  • Дентальна імплантація.
  • Цифрова навігація.
  • Власна зуботехнічна лабораторія.

Щоб більше довіряти лікарю, треба краще дізнатися про його діяльність та команди.

Лікар Фаді має ступінь доктора медичних наук та ще з 2018 року бере участь у проєктах допомоги героям АТО та їхнім сім’ям. Крім того, з початку повномасштабного вторгнення лікує військовослужбовців з Національної гвардії, поліції, тероборони. Започаткував проєкт тимчасового стоматологічного кабінету на території полігону після вторгнення російських військ на територію України. Лікар Фаді також увійшов в топ – 100 кращих лікарів України у 2021 році.

Особливості клініки New Dent є постійне навчання працівників, проходження провідних курсів не тільки в Україні, але і за її межами. Що надалі дозволяє швидко та якісно проводити діагностику та лікування.

Перевірити стан зубів можна зателефонувавши за контактними номерами:

  • +38 (073) 333 31 10;
  • +38 (067) 344 34 42.

Детально ознайомитися з послугами клініки можна ТУТ. 

Клініка знаходиться за адресою: місто Івано-Франківськ, вулиця Шевченко 13.

Зубний біль краще попередити ніж терпіти – звертайтеся до New Dent вже сьогодні та отримайте якісне лікування ротової порожнини.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Хочете рекламу? Телефонуйте за номером 096 989 60 87

 

Нагору