Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Стало відомо скільки планують витратити на сквер Дмитра (Да Вінчі) Коцюбайла в Києві

Стало відомо скільки планують витратити на сквер Дмитра (Да Вінчі) Коцюбайла в Києві

У четвер, 25 квітня 2024 року має пройти аукціон в тендері на проєкт землевідводу для скверу Дмитра (Да Вінчі) Коцюбайла» у провулку Хрестовому, 12/14 у Печерському районі столиці.

Повідомляє Інформатор покликаючись на сайт публічних закупівель.

Згідно з тендерною документацією, проєкт землеустрою мають розробити до 20 грудня 2024 року. На ці роботи комунальне об’єднання «Київзеленбуд» планує витратити до 92 тис. 400 грн.

Облаштування скверу пройде в 4 етапи:

На 1 етапі зроблять підготовчі роботи (це коштуватиме 10% від вартості робіт). Підрядник має обстежити ділянку площею 0,1743 га та зафіксувати чи є там якась нерухомість та визначити червоні лінії вулиць.

На 2 етапі проведуть топографо-геодезичні вишукування (така робота коштуватиме 40% від загальної вартості). Переможець торгів має визначитися із «сусідами» майбутнього скверу та зробити аналіз зовнішньої межі земельної ділянки, звірити дані із земельним кадастром й виготовити кадастровий план ділянки.

На 3 етапі зроблять землевпорядні роботи (40 % від загальної вартості).

«За матеріалами з встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) розробляється проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки», – йдеться у вимогах до закупівлі.

На 4 етапі мають затвердити проєкт землеустрою та внести зміни про ділянку до кадастру (10 % від загальної вартості).

«Виконавець за дорученням Замовника передає оригінал проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки через Центр надання адміністративних послуг до Київської міської ради для підготовки проєкту рішення про затвердження проєкту землеустрою та надання в постійне користування земельної ділянки», – написано у технічному завданні.

Нагадаємо, що на початку березня 2024 року Київрада підтримала виділення ділянки для облаштування скверу Дмитра Коцюбайла (Да Вінчі). Зелена зона має знаходитися на вулиці Миколи Гайцана, 12/14 у Печерському районі. Площа земельної ділянки складає орієнтовно 0,17 га.

Читайте також: 10 тендерів щодо тротуарів на 3 мільйони: що відомо про постійного переможця ТОВ “Карпатінвестбуд”

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87 

 

Нагору