Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Уродженка Старих Богородчан стала в.о. мера російського Сургуту

Уродженка Старих Богородчан стала в.о. мера російського Сургуту

Уродженка Старих Богородчан Людмила Батракова стала тимчасовою виконувачкою обов’язків мера російського Сургуту. Сургут і досі є чинним містом-партнером Івано-Франківська.

Повідомляє Інформатор, покликаючись на Galka.if.

Про призначення пишуть місцеві медіа. 22 квітня очільник Сургута Андрій Філатов оголосив про те, що складає повноваження. Він пояснив своє рішення тим, що має намір зосередитись на нових проєктах. При цьому він планує продовжити роботу у Ханти-Мансійському автономному окрузі (ХМАО) росії та чекає на нове призначення.

Що відомо про Батракову?

Людмила Батракова народилася 4 жовтня 1966 року у селі Старі Богородчани Івано-Франківської області. Заміжня, у неї двоє дітей.

У 1995 році закінчила Всеросійський фінансово-економічний інститут за спеціальністю “фінанси та кредит”. Трудову діяльність у ХМАО розпочинала у Лангепасі 1987 року на посаді бухгалтера. З 1999 до 2021 року була заступником директора, директором департаменту фінансів, заступником голови міста.

Навесні 2021 року її було призначено на посаду заступника голови Сургута.

Сургут російської федерації з 2003 року є містом-партнером Івано-Франківська. Рішення про припинення партнерства у базі нормативних актів громади відсутнє.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору