Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Розставляв закладки та продавав канабіс: вирок Надвірнянського суду

Надвірнянський суд виніс вирок чоловіку, який розміщував закладки з канабісом. Скільки згортків з наркотичними засобами вилучила поліція — читайте у статті.

Пише Інформатор.

Судовий реєстр зазначає, зранку 9 серпня 2023 року на мобільний застосунок обвинуваченого надійшло повідомлення про продаж особливо небезпечного наркотичного засобу. Він вирішив його придбати, щоб продати та отримати прибуток. Для цього обвинувачений зв’язався із відправником вказаного повідомлення та домовився про придбання 30 грамів канабісу за 3600 гривень.

Після чого придбаний наркотичний засіб розфасував в полімерні пакетики, приблизно по 0,7-1 грамів, які обмотав ізоляційною стрічкою, для подальшого його збуту.

Наступного дня під час розміщення закладок злочинець був затриманий працівниками Надвірнянського РВП ГУНП в Івано-Франківській області, яким він добровільно видав 7 полімерних пакетиків із вмістом особливо небезпечного наркотичного засобу, а також добровільно показав працівникам поліції всі місця розміщених ним 30 закладок наркотичного, засобу поблизу гаражного кооперативу по вулиці захисників Маріуполя у м. Надвірна.

Суд визнав чоловіка винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України, та призначив основне покарання із застосуванням ст. 69 КК України – у вигляді п’яти років позбавлення волі, без застосування додаткового покарання – у вигляді конфіскації майна.

Читайте також: Зберегти пам’ять старого кладовища: важлива ініціатива Надвірнянських активістів

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

 

Нагору