Інформатор Івано-Франківськ

РЕКЛАМА

Підтримайте воїнів та збережіть здорову посмішку: франківська стоматологія організувала благодійну акцію

Підтримайте воїнів та збережіть здорову посмішку: франківська стоматологія організувала благодійну акцію

Івано-Франківська стоматологічна клініка MaestroSmile dental clinic запрошує вас долучитися до благодійної акції “Професійна гігієна за донат на ЗСУ”.

До акції долучилась вся команда фахівців клініки. Кваліфіковані стоматологи пропонують вам професійну гігієну порожнини рота та консультацію, щоб ваша усмішка була не лише красивою, а й здоровою. І все це з дуже хорошою благодійною метою – зібрати донати для 102 бригади ТРО з Івано-Франківська та БФ “Синьо-жовтий прапор”.

Лікарі MaestroSmile dental clinic пропонують провести процедуру консультації та професійної гігієни ротової порожнини та зробити доброчинний внесок на підтримку наших військових – замість оплати процедури. Ви можете донатити будь-яку суму, від 500 грн, на потреби Збройних Сил України.

Започаткувати акцію у клініці вирішили після спілкування з польовими стоматологами, які розповіли про потребу допомагати військовим.

Акція триватиме з 26 квітня по 26 травня 2024 року.

Записуйтесь на процедуру вже сьогодні і станьте частиною великої місії! Фахівці стоматології закликають колег приєднуватись до акції та допомагати ЗСУ.

maestro smile

Відвідайте MaestroSmile dental clinic за адресою вул. Гетьмана Мазепи 164, корпус 6, офіс 148, у Івано-Франківську (вхід з двору). Дізнатись детальніше та записатись на процедури можна за телефоном +38 (050) 668-24-37.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору