Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Чи потрібні котам “відео для дорослих”? Смілива ініціатива від UAnimals

“Ми вирішили створити перший п*рно-сайт для котів!” , – про таку ініціативу повідомили UAnimals на своїй сторінці в Instagram. Проте, до чого тут Дантес, Джозефіна Джексон та шквал критики? Розповідаємо далі. 

Повідомляє Інформатор.

Почнемо з того, що вчора, 27 квітня, на своїй сторінці в Instagram UAnimals опублікували відео, де йдеться про створення сайту для котів з інтимним контентом. Про потенційний “cathub” нам розповідають порноакторка Джозефіна Джексон та співак Дантес.

Можливо, ви зараз обурились, як і сотні людей в коментарях, проте далі зірки розповідають про важливість стерилізації. Головні меседжі сміливої ініціативи про те, що котики не мають безконтрольно розмножуватись на вулицях, а потім гинути у прифронтових та інших містах без прихистку та людської турботи.

Головна ідея такого відео — це показати, що люди та тварини геть відмінні у питаннях сексу та розмноження. Для перших — це бажане задоволення, а ось останні є заручниками природних інстинктів, тому правильним рішенням є стерилізація, чим і займаються UAnimals.

Відео викликало як хвилю негативних коментарів, так і слова підтримки такому сміливому вчинку для привернення увагу до проблеми безконтрольного розмножування. До речі, переглянути його можна за покликанням тут.

Скрін банки збору на стерилізацію

Наразі на місію вже назбирали понад 40 тисяч гривень, а знято було близько 30. До слова, задонатити можна за цим безпечним покликанням.

Провокативне відео переглянуло майже 28 тисяч людей, а прокоментували понад 700 разів.

Читати також: Дім для тваринок шукаємо у Франківську: щотижнева рубрика Інформатора

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору