Інформатор Івано-Франківськ

АФІША

Програма заходів до Великодня в Івано-Франківську

Вже від сьогодні Франківськ починає готуватись до Великодня. Інформатор підготував для франківців розклад заходів до найочікуванішої події весни. Зберігайте та надсилайте рідним чи друзям. 

Повідомляє Інформатор.

28 квітня матимемо духовно-галицьку програму “Галицькі передзвони”, 30 квітня та 1 травня — майстер-клас “Великодня писанка” в центрі “ЯМаріуполь” та практичне навчання з виготовлення Великодніх прикрас. Цього ж таки 1 травня відбудеться народознавча світлиця “Великдень”.

2 травня у Франківську відбудеться зразу 4 події: година духовних цінностей, 2 майстер-класи та народознавчий калейдоскоп.

3 травня в місті відбудеться народознавча оповідка “Пасхальний дзвін лунає звідусіль”, а 5 травня біля церкви Благовіщення заплановані Великодні гаївки.

6 травня відбудеться театралізоване свято “І озвались дзвони Великодні!”, виставка художніх робіт та музично-патріотична програма “Мелодії рідного міста”. Щоправда, будьте обачні, бо саме в цей день заведено поливатися водою на вулицях міста. Радимо прихопити дощовики та парасольки, тим паче, що фонтан на Вічевому майдані запрацював.

7 травня, що водночас є Днем міста Івано-Франківська, відбудуться гаївки, виставка робіт учнів дитячої художньої школи та мистецька програма Марії Бурмаки.

9 травня ще матимемо мистецьку програму у Палаці Потоцьких.

Франківці, не пропустіть великодні святкування, адже відбуваються вони лишень раз на рік.

Проте не забувайте, завдяки кому ми можемо жити мирним життям! Саме в цей час потрібно донати якомога більше. Привітайте захисників зі святом корисно!

Читати також: Сигналь! Акція-нагадування про військовополонених у Франківську | фото та відео

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

 

Нагору