Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

На Прикарпатті під колеса легковика потрапив пішохід: потерпілий в реанімації

На Прикарпатті під колеса легковика потрапив пішохід: потерпілий в реанімації

У селі Саджавка Коломийського району 6 травня сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій легковика “Форд Фокус” не вибрав безпечної швидкості руху та здійснив наїзд на пішохода, потерпілого з травмами доставили до реанімації.

Повідомляє Інформатор покликаючись на правоохоронців.

На місці ДТП правоохоронці встановили, що за кермом легковика знаходився мешканець Ланчинецької громади, 2000 року народження. Керманич не обрав безпечну швидкість руху, що призвело до наїзду на пішохода, який рухався по проїжджій частині дороги в напрямку руху автомобіля.  Потерпілого, чоловіка 1996 року народження, було негайно доставлено до реанімаційного відділення місцевої лікарні.

Під час освідчення правоохоронці встановили, що водій був тверезим, проте, за фактом порушення правил дорожнього руху, було відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за це порушення може становити обмеження волі на строк до трьох років з одночасним позбавленням права керування транспортними засобами на аналогічний строк.

Інформатор нагадує водіям про необхідність бути уважними за кермом, враховувати дорожні обставини та дотримуватися Правил дорожнього руху. Також звертаємось до пішоходів з проханням переходити дорогу лише у встановлених місцях та використовувати світловідбивні елементи в темну пору доби для кращої видимості.

Читайте також: За святкові дні франківські патрульні виявили 5 водіїв з ознаками сп’яніння

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору