Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

Непорозуміння через пиятику: деталі конфлікту місцевих мешканців зі священниками на Прикарпатті

Непорозуміння через пиятику: деталі конфлікту місцевих мешканців зі священниками на Прикарпатті

В Калуському районі на священників, які зробили зауваження молодикам через пиятику поблизу церкви, викликали поліцію, бо юнаки запідозрили у нетверезості самих духовників. Хто ж насправді був напідпитку? 

Інформатору деталі конфлікту розповів начальник сектору комунікацій ГУ НП в Івано-Франківській області, Андрій Яцків.

Про конфлікт між молодиками та священниками, ми дізналися від колег з Калуша. Вони повідомили, що мережею розповсюдилося відео із підписом “Троє пʼяних священників в Бережниці їхали в авто”. На місці події працювали правоохоронці.

“Заявник повідомив про нібито нетверезих священників у їхньому селі. Перед цим священники зупинилися біля місцевого магазину, який поруч церкви, аби купити води. Там розпивали алкоголь місцеві мешканці, яким чоловіки у рясах зробили зауваження. У відповідь на це місцеві викликали поліцію”, — повідомили правоохоронці.

Під час освідчення правоохоронці встановили, що священники були тверезі й не мають ознак алкогольного та наркотичного сп’яніння. А от місцеві мешканці — навпаки.

За словами начальника сектору комунікацій: “Після проведення перевірки священнослужителів відпустили. А конфлікт був вичерпаний”.

Читайте також: За святкові дні франківські патрульні виявили 5 водіїв з ознаками сп’яніння

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору