Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Гороскоп на День міста: що віщують зорі франківцям

Великдень вже наче минув, проте святкування не закінчуються. Та хіба тільки це очікує на містян сьогодні? Дізнаємось в порадному гороскопі від Інформатора. 

Повідомляє Інформатор, посилаючись на зорі.

Овен: Ваше завдання на сьогодні наступне — доїсти всі паски. На сніданок, обід та вечерю. Проте не хвилюйтеся, вам допомагатимуть Водолії.

Телець: Після святкування Великодня потрібно відпочити, адже передсвяткові приготування, зустрічі з рідними та друзями, подорожі забирають багато енергії. Тому Інформатор радить Тельцям сьогодні за можливості залишитися вдома та насолодитися тишею.

Близнюки: Сходіть в кіно. Оберіть фільм до душі та викиньте з голови тривожні думки на 2 години. Тим паче, що зараз в прокаті фільм із Зендаєю “Суперники”.

Додаємо трейлер до стрічки:

Рак: Прогуляйтесь містом! Для вас та усіх франківців сьогодні буде можливість долучитися до святкування, а ось де шукати події та локації — дивіться тут.

Лев: Вам зорі пророкують день здоров’я. Чи то пробіжка біля озера, чи то масаж, а може годинне тренування у спортзалі — обирайте собі до смаку.

Діва: За можливість мирного святкування і Великодня, і Дня міста потрібно подякувати нашим захисникам. А найкращий “подарунок” – це донат на РЕБи для 82одшб.

Терези: Час повертатися до робочого настрою. Збадьоріться кавою, побалуйте себе смаколиками й нехай усі справи будуть вдалими.

Скорпіон: Зорі здогадуються, як сильно ви любите Франківськ. Тому до вашої уваги два матеріали: Франківську, вітаємо! 362 роки тому місто отримало Магдебурзьке право та День Івано-Франківська: фоторепортаж міста в різні пори року.

Стрілець: Якщо ви вчора поливались, тоді сьогодні всесвіт радить тепло вдягатися і пити гарячий чай. Якщо ж ви пропустили Поливаний понеділок, то радимо подивитись, як це було у Надвірній вчора. Були мокрі до нитки.

Козеріг: Всесвіт вважає, що вам потрібна терапія з тваринками. А ось Інформатор знає, куди звернутися. Можна вигуляти собачок, які зараз живуть в притулку “Дім Сірка”. Зробити це можна в будь-який день з 9 ранку до 17 вечора, проте не втрачайте можливість саме сьогодні зробити добру справу. Контакти волонтерів за покликанням.

Водолій: Ви сьогодні допомагаєте Терезам зі споживанням пасок. Наберіться сил, бо доведеться боротися за верхівки у глазурі. Нехай переможе найсильніший.

Риби: Надихайтеся природою. На вулиці сьогодні комфортна температура, щоб без перегріву прогулятися в парку, тому не втрачайте можливість.

Щоб не віщували зорі, якою б не була погода, пам’ятайте, що ваш настрій цілком і повністю залежить від вас.

Але що точно можемо порадити — це робити донат на ЗСУ щодня!

Тож бережіть себе та читайте Інформатор.

Головне фото згенероване ШІ. 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору