Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Порадний гороскоп для франківців на 8 травня

Інформатор підготував порадний гороскоп для всіх знаків зодіаку на сьогодні. Кому в кіно, а кому — на фотосесію? Читайте далі. 

Повідомляє Інформатор.

Овен: Сьогодні всесвіт вам каже попіклуватися про домашніх улюбленців. У весняно-літній період тваринку може вкусити кліщ, а цей павук може переносити небезпечні хвороби. Точу час придбати захисні засоби зовнішнього чи внутрішнього застосування. Тут вже краще порадитися з ветеринаром.

Телець: Вам зорі пророкують творчий відпочинок сьогодні. Спробуйте себе в розмальовуванні картин за номером. Така справа заспокоює та допомагає очистити думки, тому вам варто це спробувати.

Близнюки: Прокидаємось і робимо розминку! Можете потанцювати декілька хвилин під улюблений трек. Декілька хвилин такої активності точно підуть на користь вашому здоров’ю.

Рак: Спробуйте сьогодні організувати свій час у Google calendar. Це зручний застосунок для тайм-менеджменту, який допоможе вам не забувати про важливі події.

Лев: Радимо придбати квиток на прем’єру фільму “Будинок Слово” у Франківську вже завтра.  Зорі підказують, що цей фільм вам варто переглянути.

Діва: Вам час зробити фотосесію зі своїми друзями. План такий: організувати пікнік, вдягнутися у світлий просторий одяг та зробити фотографії на Вовчинецьких горах. Таку ідею можуть взяти до уваги цьогорічні випускники.

Терези: Вам треба спробувати смачний десерт у пекарні. Заплануйте собі 20 хвилин у вашому робочому часі, щоб побалувати себе смачною кавою та смаколиками.

Скорпіон: Подзвоніть рідним сьогодні. Зорі вважать, що це вам дуже потрібно саме зараз.

Стрілець: Не забувайте про святкування до Дня міста у Франківську. Маємо для вас цілу афішу подій за покликанням.

Козеріг: Час подорожей. Валіза, квитки на поїзд, далека дорога та чай від провідниці. Здається, це дуже атмосферно і завжди буде хорошою ідеєю, щоб змінити звичну “картинку”.

Водолій: Вам зорі пророкують відпочинок з книгою в руках. Наші рекомендації: Ілларіон Павлюк “Я бачу, вас цікавить пітьма”, Мар’яна Савка “Люди на каві”, Євгенія Кузнєцова, “Драбина”. Читайте сучасних українських письменників!

Риби: Вам зорі радять сходити в кіно разом з Левами. Потім можете обговорити побачене в затишному ресторанчику.

Щоб не віщували зорі, якою б не була погода, пам’ятайте, що ваш настрій цілком і повністю залежить від вас!

Але що точно можемо порадити — це робити донат на ЗСУ щодня.

Тож бережіть себе, читайте Інформатор та допомагайте військовим.

Головне фото згенероване ШІ. 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору