Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Як сьогодні виглядає Надвірнянський ліцей №2: фоторепортаж

Як сьогодні виглядає Надвірнянський ліцей №2: фотосюжет

Надвірнянський ліцей №2 – навчальний заклад у центрі міста, який не так давно отримав статус ліцею. Уже понад 70 років ліцей, щоранку відкриває двері своїм учням.

Інформатор підготував для вас фоторепортаж.

Історія Надвірнянського ліцею №2

Ліцей заснований у 1945 році. Спочатку це була семирічна школа з російською мовою викладання. Навчалися в основному діти військовослужбовців та спеціалістів, які прибули з інших регіонів. Приблизна кількість учнів – 65. Першим директором був Мещеряков Павло Петрович, завучем – Дорош Аза Георгіївна.

Перший випуск семикласників школи №2 відбувся у 1946 році. Випускників було 9. У 1950 році школа стала середньою. Перший випуск десятикласників відбувся у 1955 році. У 1992 році в школі було набрано перший український клас. У 2002 році було випущено останній 9 клас з російською мовою навчання.

Уже понад 70 років навчальний заклад, а сьогодні – ліцей, щоранку відкриває двері своїм учням. У Надвірнянському ліцеї №2 працює талановитий, сильний і злагоджений педагогічний колектив, який докладає чимало зусиль для того, щоб згуртувати навколо себе всіх дітей і їх батьків.

Богдана Іванків

Читайте також: Надвірна — Делятин: графік та вартість проїзду

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору