Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Надвірнянський ліцей №3: історія та фото

Вперше свої двері для учнів Надвірнянський ліцей №3 відчинив у 1972 році. Протягом 52 років школа, а з часом і ліцей, функціонує та навчає дітей. Як сьогодні виглядає Надвірнянський ліцей №3 – дивіться у статті.

Інформатор підготував для вас фоторепортаж.

Історія Надвірнянського ліцею №3

З розширенням житлового будівництва у Надвірній та виникненням двох мікрорайонів, зросла кількість дітей. Настала гостра потреба в нових навчальних закладах. 22 січня 1972 року  відчинила двері Надвірнянська середня школа №3. Першим директором школи був Тришак Степан Андрійович.

З 1981 по 1986 роки керівництво школою здійснював Дорофей Іван Федорович. З 1986 по 2010 роки директором школи працював Козак Михайло Павлович. З 2010 року директором школи працює Крицький Ярослав Васильович.22 січня 2021 року школа змінила назву на Надвірнянський ліцей №3 Надвірнянської міської ради Івано-Франківської області. На даний час в ліцеї реалізується профільне навчання: у 9 класі впроваджено поглиблене вивчення української мови, у 10-11 класах на профільному рівні вивчається українська мова та технології.

Також на базі ліцею є гуртки: художньо-естетичного напряму, фізкультурно-спортивного, туристично-краєзнавчого та військово-патріотичного напряму.

Богдана Іванків

Читайте також: Фільм на реальних подіях: Надвірнянців запрошують на благодійний перегляд

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

 

Нагору