Інформатор Івано-Франківськ

ГРОШІ

Нереалізований ремонт: прибудинкова територія на Набережній у Франківську залишиться без змін

Нереалізований ремонт: Прибудинкова територія на Набережній у Франківську залишиться без змін

Після продовження строку дії договору та терміну виконання зобов’язань щодо проведення благоустрою на вулиці Набережній ім. В. Стефаника в Івано-Франківську, роботи так і не було  розпочато. Переможець планує розірвати договір.

Розповідає Інформатор

30 червня виходить термін на проведення робіт з благоустрою території на Набережній ім. В. Стефаника, 12,14,16,18. Але роботи так і не розпочалися.

Нагадаємо, на благоустрій прибудинкової території управління капітального будівництва Івано-Франківської міської ради виділило 4 млн 884 тис. гривень. Угода була підписана з  ТОВ “Стаб Будпостач”. Після підписання договору, були обговорені та змінені терміни виконання робіт. За новим договором, благоустрій території мали розпочати з підготовчих робіт ще в січні 2024, але роботи так і не були розпочаті, а виконавиць робіт планує розірвати договір.

Керівник ТОВ “Стаб Будпостач” Віктор Коржак повідомив, що роботи не були розпочаті, через відсутність фінансування.

“На сьогодні, не має фінансування на цей об’єкт, тому роботи не були розпочаті. Крім цього, перемовин на продовження виконання робіт зі стороною не велися. Більше за все, що угода буде розірвана”, – зазначив Коржак.

Інформатор подав офіційний запит до управління капітального будівництва Івано-Франківської міської ради, щоб більш детально дізнатися куди були перенаправлені кошти та чи буде проведений благоустрій на Набережній ім. В. Стефаника, 12,14,16,18.

До теми: Прибудинкову територію на Набережній у Франківську не відремонтували: що відомо?

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

 

Нагору