Інформатор Івано-Франківськ

ВЛАДА

Приміщення в самісінькому центрі Франківська розіграли на аукціоні: вартість зросла вдвічі

27 березня відбувся аукціон з продажу приміщення в будинку на вулиці Січових Стрільців, де не першому поверсі знаходиться редакція газети “Галичина”. Площа бажаних квадратних метрів становить 38,4. Долю приміщення вирішила 1 тисяча гривень. 

Повідомляє Інформатор.

З опису на Prozorro Продажі бачимо, що це нежитлове приміщення на 2 поверсі. Наразі воно вже понад 2 роки перебуває в оренді у ФОПа, який щомісяця сплачує 2 тисячі 760 гривень.

Фото взято з Prozorro Продажі

З опису дізнаємось, що загальна площа складає 38,4 метра квадратних, а технічний стан — задовільний.

Управління з питань майна спільної власності територіальних громад області запропонувало наступну ціну за це приміщення – 459 тисяч 648 гривень.

На участь в аукціоні подалось 6 учасників, а найбільшу початкову заявку внесла Пігурська Тетяна Петрівна у розмірі 916 тисяч 621 гривні.

Скрін взято з Prozorro Sales

У 2 раунді між Пігурською та Михайлюк Анжелою різниця у пропозиціях склала 404 гривні, до слова, “ставки” вони опублікували теж майже водночас, Тетяна Петрівна зробила це менше ніж на хвилину пізніше.

Скрін взято з Prozorro Sales

У 3 раунді ситуація була дуже схожою, як у 2. Себто знову Пігурська випередила Михайлюк Анжелу Романівну на 1 тисячу гривень з мінімальним відривом у часі —  42 секунди. 

Таким чином переможницею стала Тетяна Петрівна.

Що відомо про Пігурську та Михайлюк? 

Почнемо з переможниці.

На YouControl  зазначено, що Пігурська отримує кошти від Департамент інвестиційної політики, проєктів, міжнародних зв’язків, туризму та промоцій  Івано-Франківської міської ради (за 22 лютого 2024 року) у розмірі 59 тисяч 520 гривень, а також протягом 2023 року зареєстровано 5 транзакцій від Управління спорту та молодіжної політики Івано-Франківської ОВА на загальну суму 68 тисяч 200 гривень.

 

 

 

Скрін з You Control

З транзакцій бачимо, що Тетяна Петрівна надає послуги кейтерингу та гарячого харчування (ред. йдеться про Управління спорту МП ОДА), а також реклами та маркетингові послуги Департаменту інвестиційної політики.

Пігурська не вперше бере участь в подібних аукціонах. Цьогоріч у березні  вона стала переможницею у боротьбі за приміщення у тому ж будинку на вулиці Січових Стрільців 25. Про це детальніше згодом.

Що стосується опонентки з мінімальним розривом як у пропозиції вартості, так і часу — Михайлюк Анжели Романівни, то особа з таким ім’ям, прізвищем та по батькові зареєстрована у Раді адвокатів Івано-Франківської області (ред. станом на 2023 рік). Також вона є бенефіціаром на 33,33% у “Міжнародному благодійному фонді “Синьо-жовтий прапор””.

Читати також: Має зробити процес мобілізації більш справедливим: про доступ та функції реєстру “Оберіг”

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору