Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

У Надвірнянській бібліотеці відбулось відкриття фотовиставки

Сьогодні, 21 травня, відбулось відкриття фотовиставки учасника кінофотостудії “Трембіта” Віталія Менделюка.

Розповідає Інформатор.

Віталій Менделюк — народився в 1973 році. Фотографією почав займатися в 1985 році, відвідував одночасно декілька фотогуртків. Перший фотоапарат був «Оріон».

Віталій брав участь в районних, обласних, республіканських та всесоюзних змаганнях, отримував призові місця, також брав участь в фотоконкурсі 1999 року під час Гуцульського фестивалю в Надвірній.

Персональна фотовиставка відбувалась у 2002 році в музеї Визвольних Змагань, місто Івано-Франківськ. Близько 200 робіт були об’єднані під назвою «Пласт — 90 років праці для України». Того ж року аналогічна виставка відбулась в районному будинку культури, місто Надвірна. В 2004 році відбулась фотовиставка в будинку Просвіти, присвячена Помаранчевій революції.

З 1998 по 2003 рік Віталій працював керівником фотогуртка в Надвірнянській станції юних техніків. В 1985 об’єднав зацікавлених фотографією друзів та разом створили підпільний фотоклуб (foto anarchy).

Сьогодні ж, на фотовиставці “Світ крізь призму фотографій” зібрались дітлахи та дорослі, щоб насолодитись живими та якісними фотографіями, зробленими професіоналом. Виставку можна переглянути у Надвірнянській міській публічній бібліотеці, за адресою: вулиця Мазепи, 20.

Богдана Іванків

Читайте також: Надвірнянському лікарю вручили медаль “За врятоване життя”

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору