Інформатор Івано-Франківськ

АФІША

Куди піти в Івано-Франківську 5 червня

Куди піти в Івано-Франківську 5 червня

5 червня в Івано-Франківську діти зможуть спробувати себе у різних професіях, тим часом батьки можуть відвідати виставку картин олійного живопису, а також встигають на прем’єру реп-мюзиклу. Тож, гайда всім на події.

Повідомляє Інформатор

День професій в УКД

Дітям доведеться самостійно вирішувати, ким бути і яку професію з-поміж 22 презентованих обрати. Юнаки та дівчата зможуть спробувати себе у ролі поліцейських, лікарів, пожежників, журналістів, будівельників, банкірів, ІТ-фахівців, футболістів, юристів, візажистів, артистів.

Мета проведення заходу полягає в ознайомленні дітей із різними видами професій, актуалізації робітничого фаху і сприянні вподобанням дитини у визначенні майбутнього.

Вікова категорія: від 4 до 14 років.

Коли: об 11:00.

Де: вулиця Євгена Коновальця, 65.

Виставка живопису Ольги Луканюк

Ольга Луканюк творить у техніці олійного живопису, а в її творчому доробку найбільше натюрмортів.

Брала участь у колективних виставках в Івано-Франківську, а також у Всеукраїнській художній виставці “Мальовнича Україна” у Тернополі у 2007 році та у Всеукраїнській художній виставці у Чернівцях у 2009 році.

Роботи авторки знаходяться в приватних колекціях в Україні та за кордоном.

Відкрили виставку 3 червня, триватиме вона до 26 червня, тому якщо не маєте планів на завтра, то можете її відвідати.

Де: фортечна галерея “Бастіон”, пров. Фортечний, 1.

Вистава “Інтервʼю з Богом”

У виставі розповідається історія військового журналіста, який повернувся з зони активних бойових дій до безпечного дому, але спокійно йому від того не стало.. війна все ще триває.. Він намагається вибороти перемогу, роблячи те, що вміє найкраще — розповідати історії та шукати відповіді.

Його не покидає одне питання: “Чому хороші люди страждають?”.

Це історія про полярні переживання — від розгублення та абсолютного спустошення, до відчуття віри та спокою. Через безперервну розмову ми знаходимо відповіді, кожен свої… Незмінним залишається відчуття полегшення та надії.

Коли: 18:00.

Де: на сцені-підвал Франківського драмтеатру.

Квитки у касі театру, або за посиланням. 

Мур. Прем’єра реп-мюзиклу “Ти [Романтика]”  

“Ти [Романтика]” – вистава, для створення якої використовувалися матеріали однойменного альбому МУР. Робота отримала великий культурний резонанс, про неї писали BBC, Forbes та Vogue.

Проєкт МУР створений під час повномасштабної російсько-української війни українськими митцями з Києва та Донецька. До його складу входять: Олександр Хоменко (тексти, речитатив), Віктор Ткаченко (тексти, музика, саундпродакшн) і Микола Шмундир (речитатив), Марія ОʼРайлі (режисер монтажу), Соломія Козолуп (арт-директор, рісьорч), Олександр Заїка (обличчя проєкту, речетатив).

Квитки за посиланням. 

Коли: 18:30.

Де: Франківський драмтеатр.

Інформатор бажає вам цікаво провести час.

Читайте також: “Як Гриць Україну рятував”: рухома казка у Надвірній

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору