27 червня, щорічно відзначають міжнародний день ананасу. В честь цього, Інформатор підготував для вас підбірку страв та напоїв з ананасу.
Ось декілька рецептів:
Інгредієнти + інструкція приготування
- 500 г філе
- 1 б. консервованої кукурудзи
- 3 яйця
- 1 б.ананасів
- 300 г грибів
- 200 г сиру
- 5 ст. л. майонезу
Філе і яйця відваріть та наріжте кубиком. Гриби обсмажте на невеликій кількості олії та дайте охолонути. Додайте ананас, сир, кукурудзу, майонез та перемішайте. Смачного!
Освіжаюче мохіто з ананасом та м’ятою
Інгредієнти + інструкція приготування
- Ананас свіжий – 900 г
- Цукровий сироп – 200 мл
- М’ята – 50 г
- Лайм – 3 шт.
- Газована вода – 1200 мл
- Лід – за смаком
Ананас почистіть і наріжте шматочками. Лайм наріжте кружальцями. У великий графин додайте лайм та м’яту. Використовуючи мадлер або ступку, розтовчіть лайм, доки не виділиться весь сік.
Додайте шматочки ананасу, цукровий сироп, газировку та ром, якщо хочете алкогольну версію напою. Перемішайте, щоб усі інгредієнти з’єдналися.
Подавайте з льодом у високих келихах, прикрасьте шматочками ананаса за бажанням.
- 1 шт. Ананас
- 3-4 дрібки Сухий перець Чилі (в пластівцях)
- 1 ст. л. Оливкова олія
Видаляємо зелену верхівку ананаса, обрізаємо ножем шкірку і ріжемо кільцями. Посипаємо з усіх боків сухим перцем чилі. Обсмажуємо кільця ананаса на пательні гриль з невеликою кількістю оливкової олії, допоки з кожного боку не з’являться характерні темні смужки. Подаємо ананас з перцем чилі як гарнір до страв з м’яса або птиці, обсмажених на грилі.
Інформатор бажає вам смачного ласування та вдалих рецептів!
Фото ілюстративне.
До теми: Топ-5 найсмачніших рецептів молодої картоплі, які вас здивують.
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87