Інформатор Івано-Франківськ

АФІША

Куди піти в Івано-Франківську 1 липня?

Івано-Франківськ запрошує мешканців та гостей міста насолодитися різноманітними культурними подіями.

Інформатор зібрав все найцікавіше, під будь-який смак та гаманець

Безкоштовний тренінг з психологом Наталею Павлюк

1 липня запрошують всіх представників сильної і прекрасної половини людства у нашу улюблену Книгарню, щоб дізнатися більше про себе та свою кращу (іншу) половинку.

Вже одним реченням висловлено стільки стереотипів, що голова йде обертом.

Хочете їх позбутися? Прокачати себе і своїх близьких у питаннях ґендеру? Тоді запрошуємо вас до нас на безкоштовний тренінг з психологом Наталею Павлюк, де буде багато теорії та практики.

А більше дізнатися можна, прочитавши книжку “Чому чоловіки слухають вибірково, а жінки не розуміються на мапах?

Ця книга Аллана та Барбари Пізів присвячується усім чоловікам і жінкам, які хоча б раз у відчаї звертались до свого партнера зі словами: «Чому ти мене не розумієш?» Стосунки нерідко руйнуються через те, що представники сильної статі не можуть усвідомити, що їхні кохані є іншими, не схожими на них, а представниці прекрасної половини людства очікують, що герої їхніх романів за складних життєвих обставин поводитимуться, так само як вони самі.

Видання базується на об’єктивних наукових даних, матеріалах, отриманих під час звичайних бесід, на багаторічних напрацюваннях авторів та реальних сценаріях людської поведінки, що варіюються від серйозних до відверто комічних. Свої висновки автори зводять до зрозумілих пояснень, одночасно уникаючи надмірного спрощення. Такий підхід робить інформацію цілком доступною для пересічного читача, а процес читання — легким і цікавим. Книга допоможе кожному дізнатися більше про себе і про кохану людину, навчитися поводитися так, щоб відносини з нею були більш повноцінними.

Де: вул. Незалежності, 31

Коли: 18:00

Вистава “Кайдашеве сім’я”

Культовий твір української літератури «Кайдашева сім’я» – про Ідеальний світ, який зачаровує. Світ, який ми майже втратили. Світ, який ми не маємо права втратити. 

Після розквіту Мазепинського бароко потужна, багата  розкішно-барокова Мазепинська Україна перетворилася на провінцію російської імперії під назвою Малоросія. Цілі покоління українців були прошиті  постколоніальним мисленням. 

Ростислав Держипільський із зірковою командою акторів  у постановці утопічної кУмедії за повістю Нечуя-Левицького «Кайдашева сім’я» пропонує  художній концепт позачасового існування героїв  – носіїв української самобутності, котрі діють у просторі, побудованому за принципом вертепу, де є пекло, земля і Рай.

Поруч із тонким гумором і безтурботністю ми загостримо увагу на історичних травмах, щоб разом їх  подолати. 

Голова роду Кайдашів  у виконанні Олексія Гнатковського – носій українського коду, який не піддався духовному закріпаченню і протистояв деградації. Кайдашиха у виконанні Ірми Вітовської  – жінка, яка володіє унікальним набором рис, котрі проведуть глядача від суперкомедійних сцен до трагедії, а потім назад, щоб подарувати абсолютну насолоду.

 «Кайдашеве сім’я» – це про відродження втраченого, про наш український рід, про наші вади й нашу унікальність, про шлях від розбрату до порозуміння і розквіту.

Час: 18:00

Місце: Івано-Франківський національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка м. Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 4

Концерт Олі Полякової 

Співачка вперше від початку повномасштабного вторгнення презентує абсолютно нову концертну програму «Все буде добре» містами України, яку в березні 2023 р. з аншлагами презентувала в столиці.

Оля Полякова: «Усі пісні 100% українською. Обіцяю, що ви будете здивовані! Програма різноманітна: і лірична, і патріотична, пронизана темою війни та щемливими кадрами з фронту, особистими історіями українських захисників, що стали невід’ємною частиною багатьох номерів.

Також особливе місце відведено старим хітам, які перекладені українською. Погоджуюсь, що зараз вони звучать набагато краще оригіналу. Це і «Шльопки», і «Королева Ночі». А деякі з них навіть набули абсолютно нового змісту, такі як: «Номер один» або «Рай на землі». Також ви почуєте треки з мого нового альбому, який я презентую зовсім скоро. Режисером шоу виступив Герман Нєнов».

Де: ККЗ Арена-центр Івано-Франківськ, вул. Незалежності, 46

Коли: 19:00

 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору