Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

У передостанній день понад 1 200 військовозобов’язаних франківців оновили свої дані

У передостанній день понад 1 200 військовозобов'язаних франківців оновили свої дані

Завтра, 16 липня, останній день, коли військовозобов’язані особи мають оновити свої військово-облікові дані. Яка наразі ситуація в міському ЦНАПі та скільки осіб вже оновили дані? Далі в матеріалі.

Повідомляє Інформатор 

Попри те, що оновити дані можна було впродовж 2 місяців, сьогодні увесь день в Івано-Франківську ЦНАПі спостерігається неабиякий ажіотаж.

За словами директора Департаменту адміністративних послуг Богдана Пителя сьогодні зранку було дуже багато охочих, черги були неабиякі, але вже ближче до 15:00 ситуація дещо змінилася. Також він додав, що досі є значна кількість осіб, які відклали оновлення даних на останні дні, бо розраховували, що цей період буде продовжено, але поки, що жодної інформації від Міністерства оборони України про продовження терміну немає.

Впродовж двох останніх тижнів міські ЦНАПи працювали у посиленому режимі за цей період понад 1 000 осіб актуалізувало свої дані.

“Для зручності відвідувачів ми працювали в неділю 7 липня та 14 липня. За вчора 450 осіб. Минулої неділі  понад 600 осіб. Загалом за два тижні понад 1 000 осіб оновили дані”, – каже Богдан Питель.

За цей весь період 15 447 військовозобов’язаних авторизували свої дані в ЦНАПах Івано-Франківської громади.

Станом на 16:00 в ЦНАПах громади оновили дані 1 210 осіб.

Як додав Питель завтра до кінця дня в ЦНПАх Франківська можна буде оновити дані. Цнапи працюватимуть у штатному режимі й постараються опрацювати всі звернення.

“Завтра також можна буде оновити, але треба розуміти, що у нас теж є певний лімітований час роботи, тому ті, хто не встигнуть сьогодні це зробити отримають талони на завтрашній день”, – резюмував директор Департаменту адміністративних послуг.

Читайте також: При оновлені даних проходження ВЛК не вимагається

Христина П’ятнюк 

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору