Інформатор Івано-Франківськ

ТРЕШ

На Прикарпатті трапилися дві ДТП: є потерпілі

В Болехівській та Делятинській територіальних громадах відбулися дві аварії внаслідок яких травмувалися велосипедистка та пасажир мотоцикла. 

Повідомляє Інформатор покликаючись на Поліцію Івано-Франківської області.

31 липня 40-річний водій автомобіля «Шкода», мешканець с. Гошів, допустив зіткнення із 66-річною велосипедисткою, яка  раптово здійснила поворот ліворуч.

Фото взято з сайту Поліції Івано-Франківської області

Постраждалу велосипедистку з травмами доставили до місцевої лікарні. Слідчими встановлено, що керманич був тверезим на час здійснення ДТП.

Також ще одна аварія трапилася в с. Білі Ослави, Делятинської територіальної громади.

Близько опівночі 34-річний водій мотоцикла не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини та наїхав на бетонний паркан.

Фото взято з сайту Поліції Івано-Франківської області

В результаті аварії 27-річний пасажир мотоцикла, мешканець с. Чорний Потік, отримав тілесні ушкодження. Його та водія доправили в лікарню. У керманича медики відібрали кров для проведення експертизи на виявлення алкоголю в крові, адже проходити відповідний тест на місці ДТП мотоцикліст відмовився.

За обома фактами дорожньо-транспортних пригод поліцейські розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Інформатор закликає водіїв бути уважними на дорогах та не нехтувати правилами дорожнього руху!

Читати також: В Івано-Франківську засуджено чоловіка за вбивство сусідки.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору