Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Ютуб вихідного дня: добірка цікавого контенту для франківців

Завтра на прикарпатців чекає насичений день — навчання починається для школярів та студентів, до садочків також масово повертаються дітлахи. Тож сьогодні радимо загорнутися у плед зі смачненьким та переглянути добірку українського контенту на YouTube.

Повідомляє Інформатор.

Це (не) криза| ебаут + Женя Галич + Ілля Полудьонний

“Що таке вікові кризи? Та чи кожному віку притаманна своя криза ? Які кризи змусила пережити нас війна? Як вони нас змінюють та як безболісно вийти з переломного періоду?”, – на ці запитання шукатимуть відповіді герої нового випуску проєкта “Ебаут”.

Також до участі постійні ведучі Наті, Яся та Мотричка запросили співака Женю Галича та гештальт-терапевта Іллю Полудьоннима

Пізнавально, актуально, важливо.

🔞 ПОТАП, QUEST PISTOLS, HARDKISS, STONED JESUS, JINJER, KOLOAH, ЮСИПЧУК, ВИННИК: хто втік з України

Матеріал 18+. Журналісти “Телебачення Торонто” вирішити дізнатися, як українські селеби, які якимось чином перетнули кордон від початку повномасштабного вторгнення, і не повертаються на батьківщину, пояснюють це своїм фанам?

“Ми ґрунтовно вивчили соцмережі таких артистів і готові поділитися результатами свого антропологічного дослідження. Це справжній Чемпіонат із вигадування евфемізмів до слова “зйоб”!”, – підсумовують автори.

Страшно згадати. Якою була «безкоштовна» совєцька медицина? | The Документаліст

 

“Багаторазові шприци, які стерилізували банальним кип’ятінням.”Затишні” і “приємні” пологові будинки, про перебування у яких матерям не хочеться згадувати до самої старості. Але разом з тим – живучий і стійкий міф про найкращу у світі “безкоштовну” радянську медицину”, – йдеться в описі до матеріалу.

Це відео варто показати прихильникам комунізму та радянщини. Двічі!

Що Бісить | Герой-Сюрприз

Сюрприз так сюрприз! Ми теж нічого не скажемо, лишень побажаємо вам хорошого перегляду!

Читати також: Вересневий календар з літнім присмаком : Івано-Франківськ в об’єктиві

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору