Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Організований військовий переворот та футбольні провали: ютуб вихідного дня для франківців

Що подивитися в ютубі

Робочий тиждень не за горами, тому сьогодні вам потрібно добряче відпочити. Проведіть сьогоднішній вечір в ліжку та прихопіть з собою щось смачненьке. Для того, щоб ваш день пройшов краще, Інформатор підготував для вас добірку відео з українського Ютубу.

Пише Інформатор.

Жан Беленюк та Parfeniuk в СРАЧІ #27

Побачення, як себе поводити? Хто дасть відповідь на це питання? Хлопці з Левів на джипі запросили Жана Беленюка та Парфенюка Іллю і між ними виник конкретний такий срач. Нещодавно ми проводили опитування щодо побачення. А от що думають зірки щодо цього питання дивіться у відео.

Більше хаосу в ряди ворога: як працює Центр електронної підтримки ЗСУ

Володимир — військовослужбовець Центру електронної підтримки Збройних сил України. У відео він розповість про системи протидії ворожим дронам, унікальні українські розробки та задачі РЕБ в сучасних умовах. Окрім цього у відео він розповів про систему «Графіт» і роботу свого підрозділу.

Елегантний диктатор: лідер ЗУНР Євген ПЕТРУШЕВИЧ // Історія без міфів

1 листопада 1918 року сталася знатна подія в українській історії: Листопадовий зрив. Повстання проти поляків та збройні сутички. Як саме це відбувалося, які були причини та передумови перевороту — дивіться у даному відео.

Вацко on air #124: Безідейна збірна, шантаж Поворознюка, Вернидуб про єврокубки для Кривбаса

В цьому відео, як завжди Віктор Вацко обговорює українські футбольні та навколофутбольні новини. Поразка албанцям, чому Ребров не залучає гравців з резервного списку та багато інших тем український журналіст та коментатор висвітлює у цьому відео. Тож, приємного перегляду.

Згадати все. Історія Незалежної України

В цьому відео, присвяченому Дню Незалежності України, ютуб-канал “Історія для дорослих” згадає ключові моменти в історії незалежної України починаючи з 1991 року і до сьогодення. Цікаво, пізнавально, рекомендуємо!

Інформатор бажає вам мирного початку тижня.

Читайте також: Осінній делікатес в Івано-Франківську : шалені ціни на грибочки

Залишайтеся на зв’язку! Ми у FacebookInstagramTelegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору