Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Надвірнянський ліцей “Престиж” увійшов до ТОП-100 найкращих шкіл України

За результатами НМТ 2024 року Надвірнянський ліцей “Престиж” увійшов до ТОП-100 найкращих шкіл України. Детальніше — читайте у статті.

Розповідає Інформатор.

Освітній портал education.ua сформував новий рейтинг шкіл України на основі офіційних результатів національного мультипредметного тесту 2024 року. У рейтингу представлено 6900 шкіл, в ньому заклади, де щонайменше 5 учнів склали НМТ-2024. На місце у рейтингу впливають як результати учасників, так і загальна кількість складених випускниками тестів.

З-поміж усіх закладів загальної середньої освіти України почесне 63 місце посів Надвірнянський ліцей “Престиж”. Таким чином ліцей увійшов до топ-100 найкращих середніх закладів України за підсумками національного мультипредметного тесту.

Варто відзначити високі результати, отримані ліцеїстами на НМТ з окремих предметів. Зокрема з фізики ліцей “Престиж” зайняв 4 місце, а з історії України 18 місце серед всіх закладів загальної середньої освіти України. Також високі результати продемонстровано з математики (75 місце), української мови (87 місце), географії (156 місце).

Серед усіх шкіл області в даному рейтингу Надвірнянський ліцей “Престиж” посів високе 4 місце.

Інформатор вітає ліцей та ліцеїстів з почесним 63 місцем!

Читайте також: “Монологи осені”: вільне читання у Надвірнянській бібліотеці

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору