Інформатор Івано-Франківськ

ГРОШІ

В Івано-Франківській громаді вирубають більш ніж 300 дерев: скільки це коштуватиме?

В Івано-Франківській громаді викорчують більш ніж 100 дерев

5 вересня на Prozorro оголосили про проведення тендеру на послуги з видалення дерев та викорчування пнів на території Івано-Франківської міської громади. Вже відомо, хто став переможцем, а також не секрет і  сума, за яку виконають ці роботи.  Детальний аналіз від Інформатора читайте в матеріалі.

Повідомляє Інформатор покликаючись на платформу державних закупівель.

Замовником послуги стало комунальне підприємство “Міська ритуальна служба”. Попередньо планують видалити 333 аварійних дерев та викорчувати 121 пень на території Івано-Франківської громади.

В Івано-Франківській громаді вирубають дерева та викорчують пні

Тендер на послуги з видалення дерев та корчування пнів на території Івано-Франківської МТГ. Скрін взято з Prozorro.

Очікувана вартість послуги складала – 1 584 000 гривень.

Переможцем тендеру став ФОП Дубовий Юрій Миколайович і після процедури відкритих торгів вирубка дерев та викорчування пнів коштуватиме дещо менше, а саме – 1 497 753 гривень.

Розрахунки за послугу проводитимуть впродовж 120 робочих днів після виконання робіт на основі Актів здачі-приймання послуг і Довідок про вартість наданих послуг.

Попередньо планують видаляти сухі дерева м’яких та твердих порід діаметром стовбура від 20 до більше ніж 100 сантиметрів. Для цього використовуватимуть автовишку. Також викорчуватимуть пні від 0.2 до 1 метра.

Виконати роботи мають до 31 грудня 2024 року.

Читати також: Де благо в цьому устрої : в Тисменицькій громаді вирізані на кладовищі дерева “вкорінилися” обабіч дороги.

Тетяна Сарай

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору