Івано-Франківськ До сайту

Помер депутат 7 скликання Івано-Франківської міської ради Володимир Балагура

Чоловік був також виконавчим директором будівельної компанії “Ярковиця” й очолив список найзаможніших депутатів міської ради за 2016 рік, за даними Руху Чесно. 

Пише Інформатор Івано-Франківськ.

“Володимир Омелянович був людиною слова і непохитних життєвих принципів. Співчуття рідним і близьким! Усім, хто знав пана Володимира, працював з ним і поважав!”, – написав Руслан Марцінків у своєму телеграм-каналі.

Що відомо про Володимира Балагуру?

Освіту здобув у Теребовлянському вищому училищі культури, повідомляє Рух Чесно. Увійшов у будівельний бізнес у 2002 році.

Був депутатом Івано-Франківської міської ради 6-го скликання з 2010-2015 від партії “Наша Україна”.

З 2015 року став депутатом Івано-Франківської міської ради 7-го скликання від партії БПП “Солідарність” як безпартійний. Увійшов до складу фракції цієї партії у міській раді. Був членом постійної депутатської комісії з питань містобудування та земельних відносин.

У 2016 році задекларував майже 6 млн гривень, тому здобув лідерство у статках депутатів міської ради за 2016 рік.

Нещодавно відбувся гучний судовий процес ініційований Балагурою

Нагадаємо, що підприємець звернувся до департаменту містобудування та архітектури, щоб отримати містобудівні умови й обмеження для початку реконструкції будинку на вулиці Шевченка 12, який був нещодавно викуплений Балагурою.

Однак, йому відмовили, посилаючись на те, що будинок у 1994 році був внесений до реєстру памʼяток архітектури місцевого значення і потрібна відповідна документація для зміни об’єкта як пам’ятки.

Тож підприємець подав позов до Івано-Франківського окружного адміністративного суду на міський департамент архітектури. Мета: скасувати рішення про внесення будинку на Шевченка 12 (що належав Балагурі) до переліку пам’яток архітектури.

Пригадати процес можна у матеріалах Інформатора:

До справи долучили третю сторону. Що буде з будинком на Шевченка,12 у Франківську;

Балагура не зможе реконструювати будинок Під Лиликом.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87