Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Гарбузовий лате: осінній напій, який зігріває

Осінь асоціюється не лише з золотим листям і затишними вечорами, а й з гарбузовим лате — напоєм, що став справжнім символом сезону. Пряний аромат кориці, мускатного горіха та імбиру в поєднанні з кавою і солодким гарбузом створює смак, який зігріває з першого ковтка.

Пише Інформатор Івано-Франківськ.

Інгредієнти (на 2 порції):

  • 250 мл молока (звичайне або рослинне)

  • 150 мл міцної кави (еспресо чи американо)

  • 2 ст. л. гарбузового пюре

  • 1–2 ст. л. цукру або меду

  • ½ ч. л. кориці

  • ¼ ч. л. меленого імбиру

  • щіпка мускатного горіха

  • збиті вершки для подачі

Приготування:

  1. Зробіть пюре з запеченого чи відвареного гарбуза.

  2. У невеликій каструлі підігрійте молоко з пюре, цукром і спеціями.

  3. Збийте суміш вінчиком або капучинатором до легкої пінки.

  4. У горня налийте каву, зверху додайте молочну суміш.

  5. Прикрасьте збитими вершками і присипте корицею.

Читайте також:Порятунок перезрілих бананів: рецепт солодкого хліба до сніданку

Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.

Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.

Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com

Телефонуйте за номером 096 989 60 87

Нагору