Курячий бульйон – дієтична ароматна страва, яка допоможе відновитись організму після багатства святкового столу.
Готуємо з Інформатором Івано-Франківськ.
Інгредієнти:
1 кілограм м’яса курки,
2,5 л води;
1 цибулина середнього розміру;
2 моркви середнього розміру;
½ ч.л. солі
Домашня локшина або дрібні макарони, свіжа зелень – за смаком.
Приготування:
М’ясо покласти до каструлі, залити водою. Нарізати середніми шматками цибулю і моркву. Коли вода закипить, покласти у каструлю.
Зменшити вогонь до слабкого і варити бульйон півтори-дві години, періодично знімаючи піну. Наприкінці приготування посолити.
В іншій каструлі зварити локшину або макарони. Дрібно порізати зелень.
Перед подачею насипати в тарілку відварені макаронні вироби, налити бульйон. Посипати подрібненою зеленню.
Смачного!
Читати також: Суп з фрикадельками: смачна і поживна перша страва для прохолодних днів
Підписуйтесь на нас в Google новинах, щоб не пропустити головне.
Головне фото – ілюстративне.
Залишайтеся на зв’язку! Ми у Facebook, Instagram, Telegram.
Надсилайте свої новини нам на пошту: informator.ivanofrankivsk@gmail.com
Телефонуйте за номером 096 989 60 87
