Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

Книга на вихідні. Роберт Ґалбрейт “Шовкопряд”

У ці вихідні ми вам пропонуємо розпочати читати неймовірно таємничу книгу – детектив. Від історії, яку розповідає автор, просто неможливо відірватися. Книга занурює у світ розслідувань професіонала своєї справи – детектива Страйка.

Чому книга варта вашої уваги, читайте на Інформаторі.

Авторку цієї книги знають у всьому світі – це неймовірно талановита Джоан Роулінг, та сама Джоан, яка написала серію книг про Гаррі Поттера. Під псевдонімом Роберта Гелбрейта вона створила цілу детективну серію.

“Шовкопряд” – доволі цікава назва для цього детективного роману. Чи буде хтось кимось керувати, шантажувати – дізнатися можна лише прочитавши.

Сюжетною лінією усього роману є зникнення неординарного письменника. У книзі через тонку призму захоплюваних та таємничих подій, ми дізнаємося, що ж трапилося з тим письменником – він втік сам, його вбили чи, можливо, викрали? Історія настільки делікатна, що цю книжку ти просто ковтаєш від початку до кінця.

Ця книга варта уваги, адже від усіх інших вона відрізняється яскравими персонажами та фірмовим стилем написання Роулінг.

Також роман цікавий тим, що тут тема кохання розкривається через таємницю. Між ким і як – дізнаєтеся прочитавши роман.

Усі книги письменниці під цим псевдонімом – це три романи про пригоди детектива Страйка і його супутниці. Вони точно перенесуть читача у той захопливий світ інтриг та пригод.

Читайте також: Книга на вихідні. Ґленн Рінґтвед “Серце, плач”.

Вадим Оксенчук

Нагору