Інформатор Івано-Франківськ

ЖИТТЯ

До 1 жовтня всі школи Івано-Франківська мають бути відчиненими — міський голова

До кінця вересня всі заклади освіти мають закінчити облаштування і створення укриттів, щоб відчинити свої двері для учнів. При цьому форму навчання обирають батьки школярів.

Пише Інформатор з посиланням на міського голову Руслана Марцінківа.

Про це йшлося сьогодні на оперативній нараді про хід навчального процесу. На сьогодні продовжуються роботи облаштування і створення укриттів у Ліцеї №19, Узинській та Вовчинецькій гімназіях, садочках №14, №17, №21, №31.

Також зазначається, що зараз у форматі “онлайн” навчаються 713 класів, у форматі “офлайн” —  331 клас, а на змішаній формі — 510 класів. Проте очільник міста зазначає, що ситуація мінлива і після ранкової тривоги деякі батьки вирішили перевести своїх дітей на дистанційне навчання.

Окрім цього, станом на 1 вересня, дитсадки відвідують 3868 дітей, батьки яких працюють, або зараз на службі в ЗСУ та мають відповідні документи. А також 94 дитини з сімей ВПО.

На минулій нараді піднімалося питання важливості військово-патріотичного виховання, тому зараз проводять уроки Захисту України для 10-11 класів. Для 5-9 класів організують гуртки військово-патріотичного спрямування.

Читайте також: Вибір за батьками. Ще раз про форму навчання у прикарпатських школах

Нагору